Vijesti

Potpredsjednik Vlade Zoran Pažin primio delegaciju Komore javnih izvršitelja povodom pete godišnjice rada javnih izvršitelja

Povodom pete godišnjice rada javnih izvršitelja u Crnoj Gori, potpredsjednik Vlade i ministar pravde Zoran Pažin, u prisustvu direktora Direktorata za građansko zakonodavstvo i nadzor Ibrahima Smailovića, primio je delegaciju Komore koju je predvodio predsjednik Vidak Latković sa predsjednicom Skupštine Komore Anom Nikić i članicom Izvršnog odbora Komore Snežanom Pavličić.

Opširnije

ANALIZA NADZORA RADA JAVNIH IZVRŠITELJA U 2018. GODINI

Ministarstvo pravde Crne Gore - Direktorat za građansko zakonodavstvo i nadzor, u okviru svog Godišnjeg plana za 2019. godinu, I kvartal, sačinilo je analizu nadzora rada javnih izvršitelja u 2018. godini.

Preuzmi Analizu

Opširnije

Saopštenje povodom napada na imovinu javnog izvršitelja Veselina Šćepanovića

Povodom posljednjeg napada na imovinu javnog izvršitelja Veselina Šćepanovica iz Bara, Komora javnih izvrsitelja najoštrije osudjuje napad i zahtijeva od nadležnih državnih organa da sprovedu istražne radnje, te otkriju i procesuiraju počinica. 

Opširnije

Regionalna konferencija “Obaveza izvršenja odluka Evropskog suda za ljudska prava”

Predsjednik Komore Vidak Latković prisustvovao je regionalnoj konferenciji “Obaveza izvršenja odluka Evropskog suda za ljudska prava” koja je održana 31. januara 2019. godine u hotelu „Hilton“ u Podgorici, u organizaciji Programske kancelarije Savjeta Evrope u Podgorici i Kancelarije zastupnika Crne Gore pred Evropskim sudom za ljudska prava u Strazburu.

Opširnije

Mogućnosti zloupotreba i dalje slaba tačka

Zakon ne propisuje način niti daje ovlašćenje javnom izvršitelju da može ispitivati vjerodostojnost isprava

Opširnije

Posjeta članova evropske misije Komori javnih izvršitelja

U organizaciji Kancelarije za evropske integracije u Podgorici, u periodu od 21. do 25. januara 2019. godine, sprovedena je ekspertska misija na temu izvršenja sudskih presuda u građanskim i privrednim stvarima.

Opširnije

Posjeta Parizu

Predsjednik Komore javnih izvršitelja je povodom zasijedanja Stalnog savjeta Međunarodne unije sudskih službenika prisustvovao trodnevnom sastanku članica ovog savjeta, koji je održan u Parizu od 28. - 30. novembra 2018.godine.

Opširnije

Aktivnosti Komore JI Oktobar Novembar 2018

Aktivnosti Komore JI Oktobar Novembar 2018

Preuzmi PDF

Opširnije

Misija Ekonomskog, socijalnog i ekološkog savjeta (ESEC)

Delegacija zvaničnika Francusko-azijske asocijacije (L’association France-Asie, France-Asia association) koju je predvodio predsjednik Odsjeka za evropske i međunarodne poslove Žan-Mari Kambaseres (Jean-Marie Cambaceres) bila je u posjeti Crnoj Gori od 17. do 20. oktobra 2018. godine, u okviru misije Ekonomskog, socijalnog i ekološkog savjeta (ESEC).

Opširnije

Sistem izvršenja u Crnoj Gori

Vidak Latković - predsednik Komore javnih izvršitelja Crne Gore

Opširnije

Info

Ovdje možete pronaći imenik Javnih izvršitelja Crne Gore. Detaljnije...

Ovdje možete preuzeti uredbu o terifi javnih izvršitelja. Detaljnije...

Poslednje novosti

Kontakt

  • Add: Ulica Moskovska 28 A. Podgorica Crna Gora
  • Tel: +382 (0) 20 240 306
  • Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Vi ste ovdje: Home Vijesti