Vijesti

Elektronsko preuzimanje dokumenata iz katastarskih evidencija Uprave za nekretnine

 

Pristup katastarskim evidencijama Uprave za nekretnine javnim izvršiteljima nesumnjivo će ubuduće olakšati korišćenje web aplikacije e-Katastar.  Naime, nakon uspješnog korišćenja testne verzije aplikacije i upoznavanja sa novim sistemom, u ponedeljak  22. jula 2019. godine, zvanično je otpočeto elektronsko preuzimanje dokumenata iz katastarskih evidencija – prepisa ili izvoda listova nepokretnosti i posjedovnih listova u formi elektronskog dokumenta.

Opširnije

Projekat: "Odgovornost i profesionalizam u pravosudnom sistemu Crne Gore"

 

Sa ciljem jačanja profesionalnosti i odgovornosti javnih izvršitelja, Komora se priključila novom projektu koji realizuju Delegacija Evropske unije u Crnoj Gori i Savjet Evrope, u okviru Horizontalnog programa za Zapadni Balkan i Tursku. Tema projekta je „Odgovornost i profesionalizam u pravosudnom sistemu Crne Gore“. 

Opširnije

Održana prezentacija na temu Korišćenje web aplikacije e-Katastar

 

Uprava za nekretnine u okviru Projekta Zemljišne administracije i upravljanja (Projekat LAMP), realizuje nadogradnju katastarskog informacionog sistema koji će omogućiti između ostalog i javnim izvršiteljima, da na brz i efikasan način pregledaju podatke katastarskih evidencija u skladu sa zakonskom regulativom.

Opširnije

Međunarodni turnir u malom fudbalu

 

Komora javnih izvršitelja Crne Gore je učestvovala na ovogodišnjem međunarodnom turniru u malom fudbalu koji je održan u Beogradu, dana 8.juna 2019.godine, u organizaciji domaćina Komore javnih izvršitelja Republike Srbije.

Opširnije

Obaveštenje medijima povodom Svjetskog dana javnoizvršiteljske profesije

 

Uvaženi predstavnici medija,

Međunarodna unija javnih izvršitelja (International Union of Judicial Officers - UIHJ), čiji je Komora javnih izvršitelja Crne Gore punopravan član od svog osnivanja, ove godine slavi 12. po redu Svjetski dan javnoizvršiteljske profesije. 

Opširnije

PROSLAVA JUBILEJA – 5 GODINA OD POČETKA RADA

 

Komora javnih izvršitelja ove godine slavi svoj prvi jubilej - 5 uspješnih godina od početka rada prvih javnih izvršitelja i svog osnivanja. Tim povodom, dana 14. maja 2019. godne, organizovana je svečana proslava u hotelu “Ramada” u Podgorici, kojoj su, pored javnih izvršitelja, prisustvovali generalni direktori i pravosudni inspektori Ministarstva pravde, predsjednica Upravnog suda i sudije Privrednog i osnovnih sudova, dekan Pravnog fakulteta Univerziteta Crne Gore, predstavnici NVO i medija.

 

Opširnije

Potpredsjednik Vlade Zoran Pažin primio delegaciju Komore javnih izvršitelja povodom pete godišnjice rada javnih izvršitelja

Povodom pete godišnjice rada javnih izvršitelja u Crnoj Gori, potpredsjednik Vlade i ministar pravde Zoran Pažin, u prisustvu direktora Direktorata za građansko zakonodavstvo i nadzor Ibrahima Smailovića, primio je delegaciju Komore koju je predvodio predsjednik Vidak Latković sa predsjednicom Skupštine Komore Anom Nikić i članicom Izvršnog odbora Komore Snežanom Pavličić.

Opširnije

ANALIZA NADZORA RADA JAVNIH IZVRŠITELJA U 2018. GODINI

Ministarstvo pravde Crne Gore - Direktorat za građansko zakonodavstvo i nadzor, u okviru svog Godišnjeg plana za 2019. godinu, I kvartal, sačinilo je analizu nadzora rada javnih izvršitelja u 2018. godini.

Preuzmi Analizu

Opširnije

Saopštenje povodom napada na imovinu javnog izvršitelja Veselina Šćepanovića

Povodom posljednjeg napada na imovinu javnog izvršitelja Veselina Šćepanovica iz Bara, Komora javnih izvrsitelja najoštrije osudjuje napad i zahtijeva od nadležnih državnih organa da sprovedu istražne radnje, te otkriju i procesuiraju počinica. 

Opširnije

Bilten Komore Javnih Izvršitelja

Ovdje možete pogledati dokument

Preuzmi fajl

 

Info

Ovdje možete pronaći imenik Javnih izvršitelja Crne Gore. Detaljnije...

Ovdje možete preuzeti uredbu o terifi javnih izvršitelja. Detaljnije...

Poslednje novosti

Kontakt

  • Add: Ulica Moskovska 28 A. Podgorica Crna Gora
  • Tel: +382 (0) 20 240 306
  • Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Vi ste ovdje: Home Vijesti